Nieuws

Op deze pagina vindt u nieuwtjes en wetenswaardigheden.

Voorgenomen reünie op zaterdag 19 oktober 2024:

Amica amicique,

Intussen hebben we een aantal enthousiaste reacties ontvangen over een eventuele reünie in oktober. Een drietal amici moest om verschillende redenen afzeggen, maar het idee sprak hen wel aan.

Maar goed, er zijn voldoende positieve reacties om de reünie op zaterdag 19 oktober door te laten gaan. In de loop van de zomer volgt het definitieve program met ook de financiële consequenties.

met vriendelijke groet en Hoog!

Kees Oepkes, h.t. abactis van de reüniecommissie

14 november 2019

Het buitendijkse paaltje van bij de Eemshaven is weer opgedoken. Am. Aat Bronsema heeft het jaren in zijn bezit gehad en heeft het op 14 november 2019 overgedragen aan de amici Reinder v.d. Molen en Kees Oepkes. Het bevindt zich samen met de OH, de ON en andere memorabilia op een veilige plek. Zie de foto’s. De OJ is helaas niet meer onder ons. Zie het verslag daarover en de geschiedenis van de OJ, voor zover bekend hier.

Op het paaltje is nog een gedeelte van een tekst te zien. We zullen ons uiterste best doen deze tekst te ontcijferen. Mocht iemand op de hoogte zijn van de tekst, dan horen we dat graag (ct.oepkes@gmail.com)

 

Een verslag van de viering van het 15e lustrum op 20 oktober 2022 is te vinden onder hoogtepunten/lustra

Bij het doorzoeken van de archieven van het abel dispuut kwamen we dit document tegen. Vermoedelijk slaat dit op de O.J., maar zeker is het niet. Wie weet hoe het werkelijk zit?